ponedjeljak, 15. listopada 2018.

Otac Romano Zaga – Rak se može izliječiti!


Otac Romano Zaga – Od raka se može ozdraviti!

Otac Romano Zaga, franjevački redovnik i učitelj, rođen je 1932. godine. Sužbovao je u Brazilu  među sirotinjom. Primjetio je  da se ljudi brzo i lako oporavljaju od raznih oboljenja koristeći različite vrste aloe.


Otac Romano Zaga : Od raka se može izliječiti

20 godina je proučavao ljekovitu biljku alou te je osmislio poseban lijek za koji tvrdi da, između ostalog, prevenira i liječi rak. Nastavio je s istraživanjima i nakon preseljenja u Betlehem, gdje i danas živi u poznim godinama.

Za vrijeme boravka u župi Sv. Antuna u Brazilu prvi put je testirao svoj recept na bazi aloe arborescens na teškim bolesnicima oboljelim od raka, AIDS-a i drugih degenerativnih bolesti koji su potom ozdravili.

U svojoj knjizi “Od raka se može ozdraviti” otac Romano Zaga iznosi detaljan prikaz kako je došao do recepta protiv raka i kako uz pomoć molitve i ove jednostavne formule možemo pomoći sebi i svojim bližnjima.
Budući da se radi o jeftinoj formuli, bez nuspojava i negativnih posljedica, moja nakana nije ništa drugo nego olakšati patnje bolesnika i osoba direktno ili indirektno povezanih s njima koje često ostaju bespomoćne pred veličinom ovog problema. Ako je netko ozdravio koristeći ovu jednostavnu i ekonomičnu metodu, zašto to ne omogućiti i drugome? To je moj jedini cilj..», iz knjige «Od raka se može ozdraviti!” Padre Romano Zago, OFM.
Međunarodni uspjeh svog recepta ubrzo je doživio u Izraelu gdje su se od 1991. godine počela događati nebrojena ozdravljenja.
Uskoro je njegov recept obišao pet kontinenata.

Otac Romano Zaga – recept protiv raka


Za recept se preporučuje aloa arborescens (iznad 3 godine starosti) koja je mnogo bolja i jača vrsta nego aloe vera. Pokušaj pronaći ovu vrstu jer uspijeva i kod nas, čak i u posudama u kućama.
Može poslužiti i aloe vera koja ima slična svojstva, ali malo slabija.
Važno je da koristite biljku koja je biološki uzgojena, bez korištenja kemijskih sredstava. Potrebno je kupovnu biljku, za svaki slučaj, držati na otvorenom nekoliko mjeseci kako bi kiša isprala eventualna kemijska onečišćenja.
List Aloe sadrži stotinjak aktivnih sastojaka (esencijalne aminokiseline, vitamine, rijetke minerale poput Zn, Mg, Fe Cr, Br, Selen).

Čudotvoran lijek je jednostavan za pripremiti


Želite li saznati kako se priprema čudotvoran lijek, molim, kliknite OVDJE! 

Nema komentara:

Objavi komentar

Otac Romano Zaga – Rak se može izliječiti!

10 Facebook Twitter Google+ Pinterest Email Otac Romano Zaga – Od raka se može ozdraviti! Otac Romano Zaga, franjevački r...